11 Ağustos 2011

Vtech Kidizoom Plus Pink Dijital Kamera







Ablam uzun zamandır kendi fotoğraf makinasını kızından kurtarmak için ona alabileceği uygun bir fotoğraf makinası arıyordu. Fakat kafasındaki gibi bir şeyi Türkiye’de bulamadı. Derin ve titizlikle yapılan Pazar araştırması sonucunda vtech fotoğraf makinasını internette buldu. Bahar aylarında gittiği yurtdışından da makinayı alarak döndü. Makinadan yeğenimde ablamda çok memnunlar. Farklı sebepleri var elbette…

Makineden kısaca bahsedecek olursak teknik özelliklerine geçmeden önce beğendiğim yanlarını söyleyeceğim sonra da sizi teknik özellikleriyle baş başa bırakacağım.
Öncelikle çocuklar malumunuz fotoğraf çekerken tek gözlerini kapatma olayını ve mantığını anlayabilmiş değiller Vtech bunu çift vizörle çözmüş ki bence çok kullanışlı bir özellik. Eğer vizörden bakmak istenmezse diye de digital ekran aracılığı ile fotoğraf çekimi ve çekilen fotoğraflara bakma imkanı tanımış. Makinenin özellikleri bununlada bitmiyor. Çok uzun ve kaliteli çekmesede kamera çekimide mevcut. Ayrıca makine içerisinde yer alan 5 çeşit oyunda oldukça eğlenceli. Fotoğraf çekiminde kullanılmak üzere funny face, kaleidoscope ve distortion efektleri mevcut. Makine 2 megapixel. Bu tarz bir makine için gayet iyi diyebilirim. Makine üzerinde yer alan tuşlar ve de makinenin boyutları bir çocuk eline uygun şekilde tasarlanmış. Dahili 256 MB ve harici arttırılabilir hafızası da mevcut. Son olarak Vtech Kidizoom Plus için çok güzel bir çantada var. Ayrıca her iki ürününde mavi rengi mevcut.

 Bu kadar bilgiden sonra teknik bilgileri listeleyim bakalım;

4 Kat eğlence: Fotoğraflar, filmler, oyunlar ve fotoğraf düzenleme.
İstediğiniz yerde, özgürce fotoğraf ya da film çekin. Sonra da onlar

Kidizoom ile televizyonda veya bilgisayarda izleyin.
2.0 mega piksel çözünürlüğe sahip dayanıklı, kolay kavranan kamera
Kamera, video kamera, fotoğraf editörü ve 5 elle tutulan oyunlar içerir 
256MB dahili hafıza (video mağazalarda 500 + fotoğraflar ya da on dakika) 
Birlikte verilen CD-ROM fotoğraf editörü .
Bilgisayar ya da TV bağlantısı için kablolar.
4AA pil ile çalışır.

2 yorum:

bahar tuz dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

Can you tell us more about this? I'd want to find out more details.

Also visit my homepage - home cellulite treatment