7 Ağustos 2012

Help Me!!


İyi günler arkadaşlar bana yardımcı olursaız çok sevinirim. Bilgisayarıma format atmam lazım ancak bundan 5-6 ay önce bilgisayarıma format attıktan sonra blog bütün fotoğraflar gitmişti ve ben hepsini tekrardan tek tek yükledim. Şimdi bütün kullandığım fotoğraflar bir dosya içinde mevcut her post yazdığımda o dosyaya atarım ancak gene silinirse 1 yıllık bloga tek tek resim yüklemek zor geliyor. Acaba bunun bir yolunu bilen var mı? Şimdiden Teşekkürler. Bu satırları yazarken kendimi gazetelere dertlerini yazan insanlar gibi hissettim :)))))

5 yorum:

ozgrkdn dedi ki...

Flash bellek al,ona depola.Benim 4 tane flash belleğim var,herşey onlarda,emin ellerde yani:)))

gps87 dedi ki...

fotoğraflarım yedekli onda sorun yok eğer ki blogumdan silinirse hepsi tek tek yüklemek istemiyorum çok vakit alıcı birşey...

ozgrkdn dedi ki...

Bir de şuraya " https://productforums.google.com/forum/#!categories/blogger-tr/genel-sorular " Soru Yaz,e-postana bir yanıt veren olur...

deeptone dedi ki...

allam silinirse neden tekrar yüklüycen ki bloga. yüklemeee.
:)
saklıyon işte ne güzel.
:)
ama bak panelde blogu dışa içe aktar diye bişi var. ordan oluyo galiba. onu incele. ikisinden biri. bütün blogu kopyalamış oluyosun bi yere.
bak bi de blogunu wordpresse yükleyebilirsin. bişi olursa ordan yine buraya kopyalanıyo.

gps87 dedi ki...

yorumlarınız ve yardımlarınız için çok teşekkürler
deeptonecuğum geçen sefer format attığımda blogumdaki bütün fotoğraflar silinmişti :)) hepsi siyah kutucuklar olmuştu :)) ama bu sefer olmadı artık windows 8 kullanıyorum :)) inşallah ilerleyen günlerde siyah kutucuklarım olmaz :)))