6 Mayıs 2012

Buzdolabı Notluğu



Ay o kadar çok özlemişim ki bloguma yazı yazmayı anlatamam... diş, iş, güç derken canım blogumu ihmal ettim....  Dünde oturup balkon sefası yapıp bir şeyler yaptım ilki buzdolabı için notluktu.. bakalım bakalım nasıl yapmışımmmm....


Şimdi kek ne alaka diyeceksiniz süper kek yaparım artık klasik oldu herkes bana yaptırır .... tabi kii kek yapmak çok zor bir iş değil ama güzel yaparım işteeee :)))


Karton, yapışkanlı kağıt, yapıştırıcı, buzdolabu magneti


Kalın kartonumu notluk yapacak şekle getirip yapışkanlı ağıt ile kapladım.





 Daha sonra notluğun kutu girecek kısmının genişliğini ölçüp o ölçüde kutu yaptım. onunda sadece yanlarını  kağıt ile kapladım.





 Sonra uhu ile notluğun içine yapıştırdım....





İşte bitiii :))))

3 yorum:

fiamma dedi ki...

Kek mis gibi olmuş iyi kek yapanı da keki de çok severim ama benim sevdiğim kekler sade suludur öyle çok malzemelilerinden ve sağlık için katkılılarından uzak dururum.Hele ılıkken ne güzeldir onu yemesi offf kalk Fiamma kek yap şimdi:))
Notluk için çok uğraşmışsın ben pratik bir kitap ayraçları için yaptım takip edersen belki seninde bir dahakine işine yarar...

okuyan dedi ki...

Notluk çok güzel olmuş canım. Seçtiğin yapışkanlı kağıt da renkleri ve çiçekleri ile pek hoşmuş.
Kek de nasıl leziz görünüyor:) Ellerine sağlık canım benim.
Mutlu pazarlar:)

gps87 dedi ki...

fiammacım yaparken çok da uğraşmadım ama galiba öyle anlatmışım :) senin yaptığına da bakacağım çok teşeükkürler...

okuyanım evet o kağıdı bende çok seviyorum çokda ucuza almıştım bir rulosunu 1 tl almıştım keşke daha çok alsaymışım bazen insanın basireti bağlanıyor :)) bu saatte görüp cevap yazınca iyi Pazar akşamları canım benim :))