29 Ekim 2011

İpodlarımız için kartondan stant



Eğer ki sizde benim gibi karmaşık masa üstünde ipod yer bulamıyorsanız çok güzel bir stant. Hemde çok kolay sadece şablonu yazdırın ve ve biraz kalın bir kartona yapıştırın. Ve şablondaki talimatlara göre şekillendirin. Gerçekten çok güzel oluyor. Arka kısmından usb ile bağlantı sağlayacak boşluğu bile düşünmüşler.
Şablon için
İndir


güle güle kullanın :))

Baykuşlar......





















26 Ekim 2011

Ay buda örgüden Çam ağacı Yaaaaaaaaaaaa... :)

Çok şeker değil mi? 


İstiyorum bundan :) yaaaa

Çok ama çok basit origamiden çam ağacı :)


Origamiden çok basit bir çam ağacı. Sadece 2 saniyenizi alacak ve dilediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.
Süslemeside çok eğlenceli. Her ne kadar şuan fotoğraftaki çok güzel olmasa elimde kağıt olmadığından ve hemen paylaşma istediğimden kaynaklı...


Buda yapılışı güle güle süsleyip kullanın.. :)

25 Ekim 2011

Yiğenimle Karton Evimiz....

Yamuk çatılı bacalı evimiz 

Yiğenimin ısrarları üzerine karton ev yapmaya karar verdik. İnternetten araştırıp yılbaşı evi buldum. Evimiz biraz yamuk olsa da yiğenim mutlu oldu. Hem ev biraz zordu hemde yiğenimle birlikte yaptığımız için bazı parçalar ister istemez yamuk oldu :)
Sizde isterseniz işte bastırıp sizinde yapabileceğiniz evin şablonu
İndir





23 Ekim 2011

Kartondan Noel Baba :)



Gene geçen yıldan kalma bir çalışmam. Noel Baba...
Çok ama çok basit çocuklarla yada kendi kendinize  bile çok eğleneceğiniz bir çalışma. Şahsen ben kendi kendime çok eğlendim :))
Yapmak için kırmızı ve beyaz kağıt yada karton yeterli.
çalışmayı bulduğum site burda. Ancak bu sitede bu çalışmayı hediye çantası olarak düşünmüşler ama ben çam ağacıma ve duvarıma asmayı tercih ettim. 




Pasajda Yeni Ürünüm


22 Ekim 2011

Kardan Adamlı Çerçevem :)




Yeni Doğan Bebişler için :)


Yeni doğan bebişlere yapılan partiler için kendiniz yapabileceğiniz bir davetiye çok güzel :)

Kız Bebişler için

https://rapidshare.com/files/4136054973/kızbebekiçin.zip

Erkek Bebişler için

https://rapidshare.com/files/1670167297/erkekbebekiçin.zip




Kozalaktan Süs Çam Ağacım


Bu çalışmayı 2 sene önce yaptığım için maalesef yapılışı fotoğraf olarak yok ama görüldüğü gibi çok basit :)
Malzemeler :
Bardak, kozalak, parmak boyası, sim :)
Yapılışı
Kozalağı yiyenimden kalma olan parmak boyası ile boyandım. Kozalağın aralarına uhu sürüp bir su bardağına yakın simi döktüm. Yaklaşık 5 dk bekledikten sonra kozalağı bir kağıt üstüne ters çevirik yapışmayan simlerin dökülmesini sağladım. Son olarakta bardağa top yaptığım kağıdı koyup kozalağı üstüne yapıştırdım. İşte bitti...:)
 

Pamuk prenses biraz küçük ama :)


17 Ekim 2011

Buff kafamı atmaya kıyamadım :))

Komik başlık.... Ben güldüm en azından :) yazarken...
Şimdi geleyim konuya Buff diye çok güzel tek parça kumaştan ne desem bilemedim:)  çünkü herşey olarak kullanabilirsiniz bir kumaş parçası var... Yıllardır severek alırım kullanırım. Alırkende bir kafa şablonu üzerinde verirler her seferinde atarım ama bu sefer atmak istemedim ve şallarım, bufflarımı taktım....Daha fazla merak etmeyin diye hemen fotoğrafını koyayım ......
Burda kulanım şelillerini anlatan aldığınız zaman içindede mevcut olan kulanım şekilleri






Hatta kafasına birşeyler yapmayı planlıyorum onuda yapınca hemen paylaşcam.

Ponponlu çanta süsüm

Geçen yıl aldığım ponpon makinesinden bahsetmiştim onla bayağı bir ponpon yaptım. Eee bu kadar ponponu amaçsızca yapınca sonra onlara yer bulmaya çalıştım birde.... Aklıma ilk gelen bütün kış severek kullandığım çanta süsümdü. Yapımı ise çok kolay ponpon makinesi ile yaptığım ponponları ipe dizdim ucunada çantaya takılması için kanca taktım oldu bitti. Ponpon makinesi ile nasıl ponpon yapıldığı ise gene youtube denen güzel video sitesinde var. İyi ki varsın youtube.....


Benim pon pon makinem bu Ankara Şık Düğmeden almıştım...



Burda da az çok yapımını anlatmaya çalıştım....


İşte süsümde bu ......

Buda youtube videosu


Simply Knitting Haziran 2010

Simply Knitting Haziran 2010




13 Ekim 2011

Hem örgü örmeyi beceremeyip hemde benim kadar örgü ile ilgili şeyler araştıran başka insanlar var mı? araştırması yapmak istiyorum :)

Fazlası ile uzun fazlası ile gereksiz bir başlık biliyorum :)) başlıklarım hep kısa oluyor bide uzun ve saçma olsa nasıl olur diye merak ettim. Başlıkta tek mantıklı şey elimde e-kitap (pdf) olarak bulunan ingilizce örgü  dergileri var hemde öle bir iki tane değil yaklaşık 2 yıllık. Şimdi siz düşünün internette ne kadar faydalı zaman geçiriyorum :) Ama çok güzel görünüyorlar bende hop arşivime. O arşiv yüzünden zaten harddisklerim dolu dolu dopdolu (burdada eğer pepee izliyorsanız pepee de söylenen şarkıların melodisi hep onu burda doluya uygulamak istedim)
hal böyle olunca azcık paylaşımcı olayım dedim. her gün bir sayı yükleyebilirsen eğer süper olur :) tabi tek onlada kalmam işinize yaracak herşeyi paylaşmaktan gurur duyarım.
O zaman gururla arşivimi açıyorum...
Açılış bugün bu saat herkesi beklerim efenim ......

google doc limiti geçtim için virus taraması yapamadım diyor ama genede indirebiliyorsunuz. ben kendi ellerimle taradım tertemiz maşallah dosyam :)

Google doc indiremem diyorsanız buda rapid linki :)





12 Ekim 2011

Bulutları çok seviyorum!!!

Eee tabi fotoğraf çekmeyide.... Bulutlar işin içinde olunca oooo!!!!  Özellikle de odamdan görülen bulutları daha çok seviyorum. Sanki ben onları çekeyim diye benim gözümün içine bakıyorlar... Güzel güzel şekillere giriyorlar...Rengarenk oluyorlar... Ay o zaman birazcık çektiklerimi size paylaşayım...


bunlarda fino köpeklerim... Sizde görüyorsunuz dimi... :)