25 Temmuz 2011

Kağıt Bebek Sevdam !!!!

Çocukluğumdan beri kağıt bebekleri hep çok sevmişimdir.Gazetelerin verdiği kağıt bebeklerin hemen hepsi vardı. Odamda kocaman bir çekmecem onlarla doluydu. Ama bu sevdam çocuklukla kalmadı. İnternet ortamında artık her şeyi rahatça bulabileceğimiz için sadece google a  paper doll yazmam yetti. Eskisi gibi çeşit çeşit kağıt bebeklerim oldu. Çıktısını da aldım mı tam oldu.
Ama artık eskisi gibi onlarla oynamayacaktım :)) Onlarla ne yapabilirim diye düşününce kutu kaplamaya verdim. Ardından bir kutunun sadece kapağını kaplayıp duvara süs yaptım :)) kapak tek başına duvarda yalnız kalınca aldığım bir elektronik eşyanın (ne kutusu olduğunu hatırlamıyorum :)) ) pencereli kutusunu kaplayıp yan yana astım.
Sonuç mu ?
Burda :))



21 Temmuz 2011

Knotting Cards

Bloglar da  gezinirken gördüm çok beğendim ve paylaşmak istedim.
Knotting Cards diye bir şey bu kartta eşarptan neler yapılacağını gösteriyor.

İsterseniz blog adresi

Kışdan Kalma :)

Kıştan kalma bir çalışma.Keçelerden yaptığım baykuşlu,ahtapotlu broş ve kılıflar....
Ablamın ve annemin yardımları olmasa zorlanırdım. Çünkü dikişten çok anlamam. Ben kestim süsledim sağolsun onlar dikti. Kısacası bir aile dayanışması. Birde o zamanlar aldığım pon pon makinesi ile deli pon pon yaptım. Evin her yerinden ponpon çıkıyordu.






Buda bir ponpon çalışması. Eğer ponpon böyle çiçek gibi görünmesini istiyorsanız. Örülmüş sökülmüş yün ipten çok güzel oluyor. :)

17 Temmuz 2011

Polimer kil ile ilk çalışmam :))


İlk blog yazım ve ilk çalışma eklemem...
Deneme...1..2..3
öhööm öhöömm... :)
Ve  polimer kil çalışmam ile başlamak istedim. 
Çok tazeler..
O kadar ki daha fırınlanmadılar bile...




Açıldık!!!!!!!!!

Hepiniz Hoşgeldiniz....................